Team informatie

Tijdschema
9.00 – 9.30 u      Ontvangst teams en inschrijving door de teamcaptain op het Kloosterwandplein
9.30 – 9.45 u      Gezamenlijke warming up
9.45 u  Startschot CGR en ophalen enveloppe Rode Draadspel bij het wedstrijdsecretariaat
10.00 – 12.30 u   Ochtendgedeelte CGR
12.30 – 13.30 u   Lunch op het Kloosterwandplein
13.30 – 16.00 u   Middaggedeelte CGR
16.00 u Samenkomst Kloosterwandplein
16.30 – 16.45 u   Finalespel
17.30 – 18.30 u   Prijsuitreiking en afsluitende borrel

Spelverloop City Game Roermond wordt gespeeld in de binnenstad. Het evenement bestaat dit jaar uit 10 spellen, een rode draad spel en een finalespel. Langs de vastgestelde route komen alle 10 spellen aan bod. De route en de 10 posities waar de spellen gespeeld worden zijn vastgelegd op een routekaart. Deze krijgt de teamcaptain aan het begin van de dag.

Spelopdrachten De spelopdrachten hoeven niet in alle gevallen door alle deelnemers gezamenlijk te worden volbracht. Bij sommige spellen zijn jullie vrij in jullie keuze wie het leuk vindt (en durft) om de opdracht te doen. Niet iedereen hoeft dan mee te doen. Per spel, vraag of opdracht kunnen punten worden gescoord.

Rode Draad Spel Het Rode Draad Spel is een opdracht waarmee je ook punten kunt verdienen, feitelijk is het een dertiende spel. De teamcaptains ontvangen de instructie over dit spelonderdeel om 9.45 uur bij de start van City Game Roermond. De basis van het Rode Draad Spel wordt gevormd door vragen die langs de te volgen route te beantwoorden zijn. Hierbij mag het internet worden gebruikt en kun je dus met je team onderweg of tijdens de lunch verder werken aan de oplossing. Het Rode Draad Spel wordt tussen 16.00 en 16.30 uur, na de middagspelronde en vóór het Finalespel, afgerond. Uiterlijk 16.30 uur dienen de antwoorden van het Rode Draad Spel te worden ingeleverd bij het wedstrijdsecretariaat

Kleding / handige tips Het zorgt voor extra teamspirit en herkenbaarheid als jullie dezelfde shirts dragen. Zorg verder voor sportieve en gemakkelijk zittende kleding. Omdat je bij uitzondering bij een spel in het water zou kunnen vallen, wordt geadviseerd om te zorgen voor droge kleding).

Communicatie De teamcaptain is tijdens de hele dag de contactpersoon met de organisatie en het wedstrijdsecretariaat.

GSM Omdat het gebruik van internet voor enkele spellen is toegestaan adviseren we de teamleden om het GSM-toestel 100% op te laden. Op het Kloosterwandplein zijn in de nabijheid van het wedstrijdsecretariaat een beperkt aantal oplaadpunten beschikbaar. Neem, indien gewenst, je eigen oplader mee.

Voeding en drank City Game Roermond verstrekt de deelnemers vanaf 12.30 uur een lunch op het Kloosterwandplein. Op het Kloosterwandplein is tevens een horecavoorziening ingericht waar met consumptiebonnen koffie, fris, bier en wijn gekocht kan worden. Het staat de teams vrij om naar eigen behoefte zelf eten en drinken mee te nemen en tijdens de dag te gebruiken. Afval alsjeblieft zelf opruimen.

Parkeren Per team zijn drie parkeerplaatsen gereserveerd op de parkeerplaats van het Ondernemersplein Limburg aan de Steegstraat 5 te Roermond. Het is mogelijk om van 8.00 tot 9.15 uur in te rijden. Uitrijden kan zonder parkeerkaart. Mocht de parkeervoorziening vol zijn dan kun je terecht bij Parkeergarage Kazerneplein, Maashaven 144 Roermond.

Steun het goede doel